Feedback van ouders

sp20

Esther, 1 september 2017
Onze twee zoons (7 en 4 jaar) komen sinds voorjaar 2016 bij Anita en Alfred. De jongste begon in de dagopvang, maar ze worden nu samen uit school gehaald door Alfred.
De jongens gaan heel graag naar Alfred en Anita. Ze vinden het dan ook helemaal niet erg als ze een keer een dagje extra gaan. De flexibiliteit van Anita en Alfred is ook voor ons als ouders erg fijn. Het is nooit een probleem als het iets later wordt, en ook ‘s avonds mee eten kan als dat nodig is.
Anita en Alfred bieden zeer afwisselende activiteiten voor de kinderen, waarbij ieder aan zijn trekken komt. Er wordt gebouwd, geknutseld, gekokkereld, gepuzzeld, maar ook volop buiten gespeeld.
Doordat Anita en Alfred het samen doen, is er veel mogelijk. Als de kleintjes bijvoorbeeld slapen, kunnen de groteren toch lekker naar buiten.
We zijn heel blij met de opvang bij Huisje Boompje Beestje, en we hopen dat de jongens nog lang bij hen terecht kunnen.

Roos en Marc, 26 augustus 2015
Hele fijne en betrouwbare Gastouders waar ons dochtertje Lana (3 jaar) met erg veel plezier naartoe gaat. Er worden altijd leuke en ook leerzame dingen gedaan met de kinderen! Naar dierenpark Amersfoort waar ze een abonnement op heeft gekregen is bij Lana een grote hit :-)
Alfred en Anita zijn erg flexibel in tijden, paar uurtjes langer of een dagje extra is nooit een probleem.
Ontzettend mooi om te zien met hoeveel liefde ze dit werk doen. Vreugde en plezier staat bij hen voorop.
Lana leert erg veel bij ze op een leuke spelenderwijze manier en Alfred en Anita zijn erg lieve en zorgzame mensen waar Lana helemaal op haar plekje is.

Deborah en Martijn, 27 augustus 2015
Ons zoontje van 16 maanden oud komt al vanaf zijn 4e maand bij gastouderopvang Huisje Boompje Beestje.
Wij zijn erg tevreden over de liefdevolle zorg die Anita biedt, ze heeft echt hart voor kinderen.
Wat ons daarnaast erg aanspreekt is de flexibiliteit die geboden wordt; onze kleine thuis ophalen of naar huis brengen is altijd bespreekbaar en ook een hapje warm mee eten ‘s avonds is nooit een probleem. Dit maakt het voor ons ouders prettig en zonder stress werken; weten dat onze zoon uitstekend verzorgd wordt! Ik kan deze gastouderopvang aan iedereen aanbevelen die veel persoonlijke aandacht voor z’n kind net zo belangrijk vindt als wij.

Sheba, 30 augustus 2015
Als moeder is het erg fijn om te weten dat ik mijn kind achter kan laten met een vertrouwd gevoel bij de fijne gastouders van H.B.B. Er hangt een huiselijke, warme sfeer waar er zeker geen te kort is aan speelplezier, ook op een leuke sociale/ leerzame wijze. Alles is als ouder bespreekbaar met de gastouders, zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om je kind er warm te laten eten. Dat is zeker een zorg minder vooral met een drukke schema. Er wordt geleefd, samen gespeeld en gezorgd voor en door elkaar.
Het geeft een goed gevoel wanneer bij het ophalen, mijn kind aangeeft nog niet naar huis te willen gaan. Mijn dank aan beide gastouders is groot.

Carolien, 22 september 2015
Anita en Alfred zijn lieve, zorgzame gastouders waar veel aandacht voor het individuele kind is. Er wordt meegegaan in de fantasie van het kind, en interesses die het kind heeft. Ik heb het voorrecht gehad om met Anita als leidster op een BSO te staan bij een grote landelijke kinderopvang en weet daardoor dat mijn zoon in zeer goede, capabele handen is. Voor mij staan Anita en Alfred gelijk aan familie. Voor mijn zoon geld hetzelfde. Hij vraagt bijna dagelijks of het een “Anita dag” is. Hij is ook zeer teleurgesteld als dat niet het geval is. Hij vindt het heerlijk om bij hun te zijn en kijkt me soms echt de deur uit zodat de lol ECHT kan beginnen!